Steun Marokko

Solar Team Eindhoven

Raised

1,150
19% reached of my target amount €6,000

Na de recente aardbeving in Marokko hebben talloze mensen dringend behoefte aan hulp en ondersteuning. Solar Team Eindhoven wil de handen ineenslaan om donaties te werven voor het Nederlandse Rode Kruis. Zij kunnen essentiële hulp bieden aan de getroffenen. 

Solar Team Eindhoven zal in oktober door Noord-Marokko rijden haar off-road zonne-auto, Stella Terra. Wij willen ons gastland, Marokko, ondersteunen in deze zware tijden door met deze actie geld op te halen voor hulpverlening in Marokko. 

De nasleep van een aardbeving brengt immense uitdagingen met zich mee, waaronder de behoefte aan medische zorg, voedsel, onderdak en andere vitale benodigdheden. Het Rode Kruis staat klaar om deze behoefte aan te pakken en te zorgen voor degenen die het het meest nodig hebben. Met een donatie kan het Rode Kruis onder meer op de volgende manieren helpen:

  • We ondersteunen de zoek- en reddingoperaties en proberen zoveel mogelijk mensen onder het puin vandaan te halen.
  • We brengen noodhulpgoederen naar de getroffen gebieden, zoals dekens, voedsel, hygiënekits, tenten en schoon drinkwater. 
  • We verlenen eerste hulp, medische hulp en psychosociale ondersteuning aan mensen die geraakt zijn door de beving. 
  • We zorgen dat onze vrijwilligers in Marokko bloed kunnen doneren voor de slachtoffers. 
  • Ook brengen hulpverleners gewonde mensen naar het ziekenhuis. 

Sluit u aan bij onze inspanningen om Marokko te helpen in deze moeilijke tijd. Uw donatie aan het Rode Kruis kan levens redden en gemeenschappen ondersteunen bij het herstel na de aardbeving. Laten we samen een positieve impact maken en degenen die het nodig hebben helpen. Doe nu mee en draag bij aan onze missie om Marokko te ondersteunen in hun tijd van nood. Samen staan we sterker!